“Moj muž iz priješnjeg braka ima jednu kćerku.

“Moj muž iz priješnjeg braka ima jednu kćerku.

“Moj muž iz ranijeg braka ima jednu kćer. Taj prvi supružnik prevario ga je i razveo je.

Započela sam s njegovim dva sina i 10 godina mi sada živimo prilično uredno, sada nemamo glavnih problema OSIM … Njegova kćerka nas uključuje svaki drugi vikend i to me prilično muči jer ona ne daje ovoj ženi dovoljno računa. Vjerujem da želi potražiti vrijeme i obično ga obavijestim da, budući da nas uključuje svaki drugi vikend, ona posvećuje malo više vremena samo sebi.

Svjesna sam da ova djevojka koja ga je prevarila zajedno sa svojim dečkom ima neku odbojnu perspektivu u pravcu ove žene, međutim … nije ona kriva za ono što je uradila njena majka.

Nedavno se poboljšao, nekoliko slučajeva je otišao sam s njom u grad na deserte. Nadam se da će joj to postati neodoljivo dodatno, kao rezultat što je mala žena slatka. Iskreno, želim da može boraviti s nama. Imam dva mužjaka, međutim, dama je ono što sam u svakom trenutku trebala imati. Mislim da, ako nisam pogriješio, ne bih dao sinovima za nešto, ali kad bih mogao odabrati odjeću, to će biti jedna žena i siromašan sin.

Prijatelji me obaveštavaju da sam uspavan zbog toga što muž moram posvetiti dodatno vrijeme bebi koju ima sa još jednom djevojčicom, ali nemam na to da to znači. Pozitivan sam u svojoj ljubavi i to što će on posvetiti dodatno vrijeme ovoj bezopasnoj ženi ni pod kojim se okolnostima ne može naštetiti meni. “

Vijesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *