Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih

Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih

Moja svekrva vara svoju svekrvu zajedno sa svojim početnim bratom. Prošlo je skoro tri mjeseca otkako sam se udala za njenog sina, a sada prebivam u muževoj kući.

Tek nakon par dana zajedničkog života sa ostatkom porodice, vidio sam da su neka pitanja vrlo neobična. Veza između svekrva i njezine djeveruše bila je znatno bliža nego domaćinstvu. Iako imam samo 21 godinu, nisam slijep i mogu vidjeti što se događa. Imam tu “lažnu” stručnost i jedna stvar me upućivala da postoji jedna stvar između njih.

Završni vikend uputio sam svekrva da idem u svoje i da ću s njima provesti noćno vrijeme. Trebala sam je pogrešno informirati zbog toga što sam željela osigurati da se njih dvoje potajno viđaju. Nekako sam ih trebao uhvatiti u pokretu. Otišao sam u grad u kafić s ručicom, popio piće, zatim se vratio prebivalište nakon sat i pol i tiho prohodao unutra. Zvukovi koje sam čuo dolaze iz spavaće sobe svoje svekrve i svekrve zakon mi je prilično jasno dao do znanja o čemu sam nekada govorio. Unatoč tome, želio sam dokaz. Jednom kada sam ušao u sobu, morao sam vidjeti jednu stvar. Svi su se zabrinuli, a ja sam izvadio dva mobitela i fotografirao.

Vijesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *