BORE I CELULIT NA SVE STRANE, SKINULA SE ŽENA SAŠE POPOVIĆA U KUPAĆI: Prizor će vas zaprepastiti, JEDAN DETALJ SVIMA PARA OČI

BORE I CELULIT NA SVE STRANE, SKINULA SE ŽENA SAŠE POPOVIĆA U KUPAĆI: Prizor će vas zaprepastiti, JEDAN DETALJ SVIMA PARA OČI

Saša Popović i njegova supruga Suzana ugostili su pjevačicu Janu Todorović na jahti u Opatiji, a ona je to odmah objavila na svom Instagram profilu.

Da zaista uživaju, pokazuje njihov osmijeh, koji nisu skidali s lica.

Evo kako izgledaju:

Jana se zahvalila na gostoprimstvu, a zatim su nazdravili.

 

BONUS ČLANAK

Lepi Mića skriva da je njegova kći Sara Pržulj vrlo uspješna u inozemstvu i da radi za jednu od najvećih i najmoćnijih kompanija na svijetu.

Iako je poznat kao pjevač, na kraju se prebacio u reality showe u kojima je postao vodeća zvijezda, a Sara je nekoliko godina u Americi, gdje zarađuje velike novce.

– Sara ima 26 godina i mlada je i vrlo pametna djevojka. Ona je žena obrazovana i na licu mjesta. Sara je dugo tražila posao, ali tek kad je pronašla posao na Googleu, odlučila je otići. Mića i njezina majka bili su presretni. Borila se za sjajno mjesto. Svi je vide kao profesionalnu – započinje priču obiteljski prijatelj obitelji Pržulj koji dobro poznaje sve događaje čak i kad je Sara bila mala. Dalje nam govori kako milica Mica zarađuje i pomaže li svojoj obitelji.

Istina je da je tamo zaposlena, ali to je sve što mogu reći, rekla je pjevačica za Reality

– Sara ima fantastičan prihod, nitko ovdje nema. Borila se za sjajno mjesto u “Googleu”. Ona tamo održava njihove sustave i dostupna im je 24 sata dnevno. Sve to košta bogatstvo. Da, on ne može imati privatni život, ne može lutati i piti se, ne može imati dečke, ne može putovati, ali ima novca. Sara živi san svakog mladića s nama. Tvrtka plaća svoj stan, i to luksuz. Ne neki običan. Imaju sve sa sobom. Živi na savršenoj lokaciji. “Sve sam postigao sam. Obitelj je tu samo kao podrška, kao podrška. Obožavam ih, ali evo ja sam poput kraljice ”- rekla je jednom prilikom našem sugovorniku. Dalje nam otkriva kako Sara upravlja Mičinim poslom i znaju li njezini kolege što radi njezin otac.

– Mića i njegova supruga savršeno su odgojili Saru. Čak im nudi novac ako im zatreba, ali Mića joj nikada ne bi dopustio da uzme novac od svoje kćeri. Od stvarnih emisija dobro zarađuje, a Saru je pametno odgajao, educirao i nema zime za nju. Njene kolege u Americi znaju da je njezin otac poznata osoba u Srbiji. Mića nikad nije bio na svom mjestu u Americi, ali planira otići, zaključuje izvor Stvarnosti.

Što točno Sara radi u Googleu?

Sara Pržulj radi kao inženjer elektrotehnike u podatkovnim centrima “Google”.
Vrlo je zauzeta i radi na održavanju i podršci tijekom izgradnje i puštanja u promet projekata. Sara je počela raditi u ovoj tvrtki kao stažist. Tada nije mnogo znala o poslu.

– Koristila sam to za učenje i stjecanje iskustva jer mi je obrazovanje bilo više teorijsko – istaknula je Sara u intervjuu za američke medije.

Vijesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *