U DEVEDESETOJ GODINI POBIJEDILA KORONA VIRUS: Ova baka ulijeva nadu svim ljudima, EVO KAKO JE OZDRAVILA!

U DEVEDESETOJ GODINI POBIJEDILA KORONA VIRUS: Ova baka ulijeva nadu svim ljudima, EVO KAKO JE OZDRAVILA!

Dok je bila bolesna, tražila je krompirovu supu, rekla je njezina unuka na Facebooku, uključujući da se sada svi šale, uključujući specijaliste i medicinske službenike, to joj je pomoglo i da su tražili formulu očaravanja.

Devedesetogodišnja dama iz Seattlea pobijedila je virus Crown, pretvorivši se u sliku povjerenja velikog broja zaraženih Amerikanaca, posebno starijih i ogromnog broja ljudi koji se plaše.

Woodova unuka, Kami Najdig, kaže da nije zapanjena u svjetlu činjenice da je njena baka neprestano bila kandidatkinja i da je rekla kroz staklo medicinske klinike “bit ću vam drago”.

Dok je bila bolesna, tražila je krumpirovu supu, rekla je njezina unuka na Facebooku, uključujući da joj se trenutno svi šale, uključujući specijaliste i medicinske službenike, to joj je pomoglo i da oni nakon toga traže formulu očaravanja.

Wood je imao petero djece, 11 baka, 12 izvanrednih baka i tri nevjerojatne bake i ima neizmjernu ljubav prema njima, navodeći svoju unuku kao objašnjenje iza svog oporavka i uključivši to u to da vjeruje da će baka otići s hitne klinike tjedan dana iz sad.

Uzmite 1 šoljicu ove (prije spavanja) i operite debelo crijevo!

Popijte 1 čašu prije odlaska na spavanje, pazite na to kako sadrži masnoće u tijelu

Praktična igra koja je eksplodirala Internetom!

Popijte 1 čašu prije odlaska u san, pazite da se masti u vašem tijelu tekuće stlače

Vijesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *